Novosti

Budite u toku sa svim našim novostima i najavama!
Novi Super Kort

Otvoren je Super KORT BORIK Banja Luka

Super KORT Borik Banja Luka, na adresi Novice Cerovića 8., svečano je otvorio svoja vrata za sve kupce kao 54. KORT market!


Naše ljubazno osoblje, ugodan ambijent kupovine, sjajne cijene i veoma moderan enterijer će vašu kupovinu učiniti još ugodnijom i sigurni smo da ćete postati naši vjerni kupci!

Uživajte u kupovini u Super KORT-u Borik Banja Luka, a mi smo tu da opravdamo vaše povjerenje!

Jer, u KORT-u su uvijek dobre cijene i odlične ponude!!!
Iz ponude Super KORT-a Borik posebno izdvajamo gotova jela, naše pekarske proizvode, uvijek svježe voće i povrće, a ono što je novina jesu burgeri sa pomfritom koje pravimo na licu mjesta.


Super KORT Borik radi kao dragstor, od 00-24h.

Dobro nam došli, vaš Super KORT Borik Banja Luka!
Glavna atrakcija-roboti konobari

Otvoren je renovirani, savremeno opremljeni, KORT caffe restoran u Derventi!

KORT caffe restoran otvorio je svoja vrata u novom i preuređenom izdanju.
Novi ambijent restorana će vas oduševiti i ostaviti bez daha. Idealan prostor za sve generacije – za porodična druženja, poslovne ručkove, dječiju zabavu, rođendane, ukratko, sve na jednom mjestu.
Pored samog ambijenta KORT caffe restoran posvećuje veliku pažnju kvalitetu usluge restorana, a u tome uveliko pomaže umjetna inteligencija, odnosno dva robota-konobara, čija je osnovna svrha transport hrane i posuđa, što će uveliko olakšati rad osoblja u restoranu.
Njihova onovna svrha je transport. Konobar uzme narudžbu i odnese u kuhinju. Nakon što jelo bude gotovo, u kuhinji se hrana servira (stavi) na robota i unese broj stola do kojeg on to sam odveze. Smanji se obim posla za konobare, gdje oni ne moraju da odlaze u kuhinju da nose tanjire, već to umjesto njih radi robot.
Renoviranjem i proširenjem kapaciteta restorana, objekat broji oko 200 sjedećih mjesta.
Posjetite KORT caffe restoran, u sklopu Hiper KORTa Derventa, i uživajte u ugodnom ambijentu i odličnoj gastronomskoj ponudi.

Otvoren je Hiper Kort Istočno Sarajevo

Hiper KORT Istočno Sarajevo, na adresi Ive Andrića 3., svečano je otvorio svoja vrata za sve kupce!
Naše ljubazno osoblje, ugodan ambijent kupovine, sjajne cijene i veoma moderan enterijer će vašu kupovinu učiniti još ugodnijom i sigurni smo da ćete postati naši vjerni kupci!


Uživajte u kupovini u Hiper KORT-u u ul. Ive Andrića 3, a mi smo tu da opravdamo vaše povjerenje!
Jer, u KORT-u su uvijek dobre cijene i odlične ponude!!!

Da predahnete od uspješno obavljene kupovine, tu je savremeno opremljeni KORT kafe restoran, gdje ćete moći uživati u odličnoj gastronomskoj ponudi i popiti šoljicu omiljene RD espreso kafe.

Dobro nam došli, vaš Hiper Kort Istočno Sarajevo!

Otvorenje - Super Kort Gacko

Dragi naši, s ponosom vas obavještavamo da je 51. KORT market, Super KORT Gacko, na adresi Magistralni put bb, 04.08., zvanično otvorio vrata svojim kupcima!!!


Savremeno opremljen KORT market ispunjava sve kriterijume za uspješnu kupovinu. Širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala, gastro odjel sa gotovim jelima, odjel delikatesa, odjeli uvijek svježeg i pažljivo odabranog voća i povrća, odjel mesnice, KORT caffe restoran za ugodan odmor od kupovine, samo su mali dio od onoga što vam nudi Super KORT Gacko.


Vaše je samo da nas posjetite, a mi smo sigurni da će vam #SuperKORTGacko odmah postati omiljeno mjesto za uspješnu kupovinu!


Kompanija Fructa Trade kao društveno odgovorna organizacija je opštini Gacko donirala 5.000 KM za asfaltiranje pristupnog puta ka sportskoj dvorani, te se nadamo i ubuduće dobroj saradnji sa lokalnom zajednicom.

DANI SPORTA I KORTA

Hiper KORT Derventa organizuje 3. tradicionalni KORT turnir u malom fudbalu!


Ispred Hiper KORT-a u Derventi, u periodu od 02.08.-07.08., na posebno dizajniranom terenu sa vještačkom travom, ogradom, tribinama održaće se turnir u malom fudbalu koji se i ove godine, sada već tradicionalno održava.
Okupićemo veliki broj ekipa različitih kategorija, sa ciljem da im omogućimo da se međusobno druže, da se takmiče i provjere gdje se nalaze u odnosu na konkurenciju.


Pozivamo sve zainteresovane ekipe da se prijave, a sve ljubitelje fudbala da nas posjete ispred Hiper KORT-a Derventa! Očekuje nas 6 dana vrhunske zabave, a na završnici, 07.08., posebna iznenađenja, vatromet i velika pobjednička torta!
Uživajte u najboljoj zabavi u gradu, te vrhunskom fudbalu.


Očekujemo Vas da uživamo u fudbalu!

Otvoren 47. KORT MARKET- SUPER KORT ŽIVINICE

Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 46 marketa, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata.
15.07. u Živinicama, u tržnom centru Porto, otvorili smo 47. KORT market, tipa SUPER KORT. KORT marketi su locirani širom BiH, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine,Foče i Trebinja. Marketi su tipa HIPER KORT, SUPER KORT ili MINI KORT.
Ono što KORT markete čini prepoznatljivim za kupce je najveći nivo kvaliteta usluge i povoljne cijene. Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Tako je koncipiran i Super KORT u Živinicama, gdje kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu. Ono što posebno izdvajamo su odjeli delikatesa, pekare, pečenjare, mesnice, te odjeli svježeg voća i povrća, gdje će kupci svakodnevno moći da kupe uvijek svježe i kvalitetne namirnice po odličnim cijenama. Također, u sklopu Super KORTa radi i KORT caffe, tako da će se kupci poslije uspješne kupovine, po sjajnim cijenama, moći odmoriti u ugodnom ambijentu uz omiljenu kafu.
Iz kompanije Fructa Trade, u čijem sklopu posluju KORT marketi, sa ponosom možemo reći da je Super KORT u Živinicama jedan veoma reprezentativan objekat, koji na najbolji način oslikava pravac u kojem će KORT marketi nastaviti širiti svoju maloprodajnu mrežu. Vaši KORT marketi!

Otvorenje Hiper KORT marketa u Trebinju!

OTVARANJE!

S ponosom možemo sve naše drage kupce i pratioce da obavijestimo da Hiper KORT market u Trebinju, 46. po redu u lancu KORT marketa, svoja vrata otvara u četvrtak, 17.12. od 07 časova!

Dragi Trebinjci, od 17.12. ćete moći da uživate u kupovini u savremeno opremljenom maloprodajnom objektu, da napravite predah od kupovine u prijatnom ambijentu KORT caffe restorana, a vaši mališani da posjete našu super igraonicu i odlično se zabave! U sklopu Hiper KORTa će poslovati i frizerski salon ``Sneža``, prodaja i servis mobilnih telefona i opreme za mobilne telefone i drugi zakupci koji će upotpuniti sadržaj Hiper KORTa. Sve na jednom mjestu, u ulici Vojvode Stepe Stepanovića, kod autobuske stanice... HIPER KORT TREBINJE!

Vidimo se na otvorenju 17.12. od 07 časova!

Super KORT Kostajnica slavi svoj četvrti rođendan!

Rođendanski vikend traje od 16-18. oktobra, a za vas smo pripremili akciju sa super cijenama, promocije, degustacije, nagradnu igru, a u subotu u 15 časova pozivamo sve mališane i njihove roditelje na spektakularnu zabavu omiljenim dječijim likovima, PJ (pi džej) MASK i LOL lutkicama, kao i klovnom balondžijom.
17.10. od 17 časova dođite da se zasladimo sa velikom rođendanskom tortom!
Vidimo se za vikend, od 16.-18.oktobra., da proslavimo naš četvrti rođendan.

Vaš Super KORT Kostajnica!

OTVOREN 45. KORT MARKET!

Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 44 marketa, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata. 03.10. u Šekovićima, na lokaciji bivše robne kuće, otvorili smo 45. KORT market, tipa SUPER KORT. KORT marketi su locirani širom BiH, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine i Foče. Marketi su tipa HIPER KORT, SUPER KORT ili MINI KORT. Ono što KORT markete čini prepoznatljivim za kupce je najveći nivo kvaliteta usluge i povoljne cijene. Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Tako je koncipiran i Super KORT u Šekovićima, gdje kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu. Ono što posebno izdvajamo su odjeli delikatesa, pekare i mesnice, gdje će kupci svakodnevno moći da kupe svježa peciva i svježe meso po izboru.

Također, u sklopu Super KORTa radi i KORT caffe pizzeria, tako da će se kupci poslije uspješne kupovine, po sjajnim cijenama, moći odmoriti u ugodnom ambijentu uz omiljenu kafu.
Iz kompanije Fructa Trade, u čijem sklopu posluju KORT marketi, sa ponosom možemo reći da je Super KORT u Šekovićima jedan veoma reprezentativan objekat, koji na najbolji način oslikava pravac u kojem će KORT marketi nastaviti širiti svoju maloprodajnu mrežu. Do kraja 2020. najavljujemo otvaranje 46. KORT marketa u Trebinju.

Vaši KORT marketi!

Otvorenje Super KORT Šekovići

45. KORT market u centru Šekovića, na lokaciji bivše robne kuće, vrata za drage kupce otvara 03.10. u 11h. Kako ste već i navikli, na otvaranjima KORT marketa je uvijek dobra zabava, tako vas i u Šekovićima očekuje pregršt iznenađenja, gratisa, sjajne cijene i akcije i dobra zabava! U sklopu Super KORTa će poslovati i KORT kaffe, tako da ćete na sjajnoj lokaciji moći pronaći kompletan sadžaj.
Vidimo se 03.10. od 11h.

Vikend akcija

Kataloška akcija

Posebne akcije