Novosti

Budite u toku sa svim našim novostima i najavama!

Otvorenje Hiper KORT marketa u Trebinju!

OTVARANJE!

S ponosom možemo sve naše drage kupce i pratioce da obavijestimo da Hiper KORT market u Trebinju, 46. po redu u lancu KORT marketa, svoja vrata otvara u četvrtak, 17.12. od 07 časova!

Dragi Trebinjci, od 17.12. ćete moći da uživate u kupovini u savremeno opremljenom maloprodajnom objektu, da napravite predah od kupovine u prijatnom ambijentu KORT caffe restorana, a vaši mališani da posjete našu super igraonicu i odlično se zabave! U sklopu Hiper KORTa će poslovati i frizerski salon ``Sneža``, prodaja i servis mobilnih telefona i opreme za mobilne telefone i drugi zakupci koji će upotpuniti sadržaj Hiper KORTa. Sve na jednom mjestu, u ulici Vojvode Stepe Stepanovića, kod autobuske stanice... HIPER KORT TREBINJE!

Vidimo se na otvorenju 17.12. od 07 časova!

Super KORT Kostajnica slavi svoj četvrti rođendan!

Rođendanski vikend traje od 16-18. oktobra, a za vas smo pripremili akciju sa super cijenama, promocije, degustacije, nagradnu igru, a u subotu u 15 časova pozivamo sve mališane i njihove roditelje na spektakularnu zabavu omiljenim dječijim likovima, PJ (pi džej) MASK i LOL lutkicama, kao i klovnom balondžijom.
17.10. od 17 časova dođite da se zasladimo sa velikom rođendanskom tortom!
Vidimo se za vikend, od 16.-18.oktobra., da proslavimo naš četvrti rođendan.

Vaš Super KORT Kostajnica!

OTVOREN 45. KORT MARKET!

Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 44 marketa, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata. 03.10. u Šekovićima, na lokaciji bivše robne kuće, otvorili smo 45. KORT market, tipa SUPER KORT. KORT marketi su locirani širom BiH, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine i Foče. Marketi su tipa HIPER KORT, SUPER KORT ili MINI KORT. Ono što KORT markete čini prepoznatljivim za kupce je najveći nivo kvaliteta usluge i povoljne cijene. Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Tako je koncipiran i Super KORT u Šekovićima, gdje kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu. Ono što posebno izdvajamo su odjeli delikatesa, pekare i mesnice, gdje će kupci svakodnevno moći da kupe svježa peciva i svježe meso po izboru.

Također, u sklopu Super KORTa radi i KORT caffe pizzeria, tako da će se kupci poslije uspješne kupovine, po sjajnim cijenama, moći odmoriti u ugodnom ambijentu uz omiljenu kafu.
Iz kompanije Fructa Trade, u čijem sklopu posluju KORT marketi, sa ponosom možemo reći da je Super KORT u Šekovićima jedan veoma reprezentativan objekat, koji na najbolji način oslikava pravac u kojem će KORT marketi nastaviti širiti svoju maloprodajnu mrežu. Do kraja 2020. najavljujemo otvaranje 46. KORT marketa u Trebinju.

Vaši KORT marketi!

Otvorenje Super KORT Šekovići

45. KORT market u centru Šekovića, na lokaciji bivše robne kuće, vrata za drage kupce otvara 03.10. u 11h. Kako ste već i navikli, na otvaranjima KORT marketa je uvijek dobra zabava, tako vas i u Šekovićima očekuje pregršt iznenađenja, gratisa, sjajne cijene i akcije i dobra zabava! U sklopu Super KORTa će poslovati i KORT kaffe, tako da ćete na sjajnoj lokaciji moći pronaći kompletan sadžaj.
Vidimo se 03.10. od 11h.

Vikend akcija

Kataloška akcija

Posebne akcije