Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 55 marketa, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata.

KORT marketi su locirani širom BiH, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine i Foče.

Marketi su tipa HIPER KORT, SUPER KORT ili MINI KORT. Ono što KORT markete čini prepoznatljivim za kupce je najveći nivo kvaliteta usluge i povoljne cijene. Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Takođe, u KORT tržnim centrima možete pronaći raznovrstan sadržaj i ponude (igraonice, kafići, restorani, butici, razni saloni i slično).

Pratite nas na društvenim mrežama

Kort marketi se izdvajaju po svojim posebnim odjelima: mesnica, pekara, pečenjara, delikates i voće i povrće.

Stalnim osluškivanjem potreba kupaca i prilagođavanjem uslova u kojim poslujemo, izgradili smo veliko povjerenje naših kupaca, koji su prepoznali naš napor da povoljnim cijenama i najboljim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda budemo njihov izbor mjesta kupovine.

Našim prepoznatljivim akcijama i akcijskim katalozima svakodnevno dokazujemo kupcima da kod nas po najpovoljnijim cijenama mogu pronaći artikle koji su im potrebni za svakodnevnu upotrebu. Naše ljubazno osoblje je u svakom momentu na raspolaganju kupcu kako bi kupovina bila još prijatnija, a dokaz tome su kupci koji se ponovo vraćaju u kupovinu u KORT markete.

55 Kort Marketa
28 Kort Restorana
33 Grada
2000 Zaposlenih
U KORT tržnim centrima možete pronaći raznovrstan sadržaj i ponude (igraonice, kafići, restorani, butici, razni saloni i slično).

Na odjelu pečenjare možete pronaći široku gastro ponudu uvijek svježih gotovih jela po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi su jela od pilećeg, svinjskog i junećeg mesa, kao i slatkovodne i morske ribe i njenih proizvoda, jela od povrća, prilozi i salate. U raznovrsnom asortimanu pekare možete pronaći uvijek svježe kroasane, pite, pizze i fina peciva. Pekara nudi kvalitet i savršen ukus svojih proizvoda uz vrlo dostupne cijene.

Kort marketi posjeduju i odjel mesnice gdje možete obogatiti trpezu sa kvalitetnim sortama mesa kontrolisanog u najstrožijim uvjetima.

Mesnica

Pečenjara

Voće i povrće

Delikates

Pekara

Akcije i katalozi

KORT MARKETI

Pored ogromne ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, ljubaznog osoblja i nevjerovatno niskih cijena, KORT marketi vam nude mnoštvo drugih usluga i dešavanja-proslave, rođendani, dječije igraonice i još mnogo toga.

kort akcije

AKCIJE

 

kort restorani

KORT RESTORANI

 

kort lokacije

LOKACIJE