Koncept društveno odgovornog poslovanja polazi od sve snažnijeg uvjerenja da moderna preduzeća imaju sve više odgovornosti prema svojoj ulozi u društvu.

Društvena odgovornost

KORT marketi su prepoznali sve vrijednosti društveno odgovornog poslovanja, te redovno pomažemo i sponzorišemo razna Udruženja, sportske kolektive, Fondacije i slično.
Kao kompanija odgovorni smo za vrhunski kvalitet naših proizvoda i odličnu usluga, a uz to nastojimo biti društveno odgovorni i dati svoj doprinos zajednicama u kojim poslujemo.
Udružene Žene

Sigurna Kuća

Naša kompanija se pridružila borbi protiv rodno zasnovanog nasilja.

KORT marketi su u proteklom periodu od kupovine određenih dezodoransa odvajali po 1 KM za Sigurnu kuću za žene i djecu žrtve porodičnog nasilja. Donaciju od 500 KM ispred Fondacije preuzela Jasna Markotić.
Pomagati, nije teško!

Aqua Doria uz ``OK Derventa`` na kampu u Čanju!

Aqua Doria nastavlja uspješnu praksu podrške pravim vrijednostima, jer srce nam je puno kada kod naših mladih sportista prepoznamo pravi sportski i takmičarski duh.
Ponosni smo što smo mogli dati svoj mali doprinos ovom lijepom druženju, jer gdje su mladi i aktivni ljudi tu je i #AquaDoria!
Pomagati, nije teško!

'FK Tekstilac'

KORT marketi, zajedno sa prijateljima, nastavljaju da ulažu u FK ``Tekstilac`` iz Dervente!
Bili smo na treningu FK ``Tekstilac``, gdje smo se uvjerili da igrači derventskog prvoligaša vrijedno bruse formu za nastavak prvoligaških izazova.
``Zahvaljujući Butiku ``Skandal`` klupsku opremu smo obnovili novim trenerkama. Velika je to pomoć, a napominjemo da je Butik Skandal, koji posluje i u Derventi u Hiper Kortu, i prošle godine kompletnoj ekipi donirao majice za trening. Uprava kluba se zahvaljuje vlasniku ``Skandala`` na donaciji, iako smo potpuno svjesni da su pandemija i ekonomska kriza smanjile finansijsku moć``, naveli su u klubu.
Kada su u pitanju pripreme, uprava ističe da ekipa diže formu i da će biti potpuno spremna za ostvarivanje takmičarskih rezultata.
``Napustilo nas je nekoliko prvotimaca, ali su na njihovim pozicijama stigle zamjene, tako da smatramo da će tim biti kvalitetan. Nakon jesenje polusezone imamo vrlo dobar bodovni saldo, nalazimo se u gornjem dijelu tabele i već sada smo skoro obezbijedili opstanak u društvu prvoligaša. Odigrali smo i četiri dobra pripremna susreta i vrijedno radimo i dalje``, dodaju iz uprave kluba!
Uz nadu da će im se svi planovi i ostvariti, KORT marketi i dalje stoje uz njih!
Pomagati, nije teško!

Ruka Spasa

Biti nekom podrška, nije teško!
Usrećiti nekog, nije teško!
Biti društveno odgovoran u sredini u kojoj poslujemo, nije teško!
KORT marketi su se, već drugu sezonu, uključili u projekat Ruka Spasa, emisiju koja se emituje svake subote od 22:15h na RTVBN.
Naš doprinos i pomoć socijalno ugroženim porodicama je veoma značajan, jer im obezbjeđujemo osnovne životne namirnice i sanitarije koje nisu u stanju sami sebi da priušte, a u isto vrijeme su im neophodne.
KORT marketi nastavljaju širenje svoje maloprodajne mreže i u narednom periodu, ali isto tako nastavljamo i učešće u novim projektima koji su od važnosti za našu životnu zajednicu, a sve u cilju da podstaknemo i druge da čine dobra djela.
Jer, samo dobrim i odgovornim poslovanjem možemo da širimo svoju mrežu i da budemo prepoznati kao dobri i vrijedni DOMAĆINI, što KORT markete odvaja od drugih-domaćinski odnos prema poslu i sredini u kojoj poslujemo!
Uskoro novi veliki projekti i nove ideje...

Vikend akcija

Kataloška akcija

Posebne akcije