Nagradne igre

Budite u toku, budite aktivni i učestvujte u Kort nagradnim igrama. Potražite rezultate nagradnih igara te imena dobitnika. Možda sreća odabere baš vas.
Do 15.08.2021.

Nova nagradna igra u svim KORT marketima!

Dragi naši, ostvarite svoje snove, učestvujte u novoj VEEEELIKOJ nagradnoj igri u KORT marketima i ostvarite mogućnost da osvojite novi CITROEN C3, jedan od pet fantastičnih skutera ili neki od pregršt bogatih poklon paketa. Pravila su jednostavna- u periodu od 15.06.-15.08. u bilo kojem KORT marketu, kupite najmanje jedan proizvod prijatelja projekta (označenih u marketu), na računu upišite svoje podatke (ime,prezime i broj telefona), račun ubacite u označenu kutiju u marketu i odvezite se u novu ljetnu avanturu!!!
Broj računa sa kojim možete učestvovati je NEOGRANIČEN, a sa svakim računom ste bliži novom CITROENU C3.
Izvlačenje srećnih dobitnika će biti održano 04.09. na lokaciji Hiper KORT Derventa!
Srećno svimaaa!!!
Do 15.05.2021.

Nova nagradna igra u svim KORT marketima!

Ne beri brigu, beri pare, jer na Fructal drvetu rastu pare.
U svim KORT marketima, u periodu od 15.05. do 14.06. kupi bilo koji Fructal sok, unesi broj sa računa na https://fructaldrvo.ba/ i osvoji vrijedne novčane nagrade.
DNEVNA NAGRADA - 10 x 200KM
SEDMIČNA NAGRADA - 1 x 2.000KM
GLAVNA NAGRADA - 1 x 20.000KM
U nagradnoj igri učestvuju svi proizvodi iz asortimana: Fructal Classic, Fructal Dvojni C, Fructal Superior i Fruc.
Srećnooo!!!
Do 15.05.2021.

Veselo zrno i KORT marketi!

Dragi naši, nema potrebe da vas podsjećamo koliko su smoothie napici zdravi i da je smoothie čaša puna zdravlja koja će vam dati svu potrebnu energiju, obezbijediti vaš organizam hranjivim materijama i uz to popraviti vam raspoloženje.
U periodu od 15.04.-15.05. kupite SMOOTHIE MIX ili SET SJEMENKI u limenci, račun sa podacima( ime i prezime, broj telefona) ubacite u označenu kutiju u bilo kojem KORT marketu i ostvarite mogućnost za osvajanje jedne od sjajnih nagrada.
Srećne dobitnike ćemo izvući 21.05.
Srećno svima, i ne zaboravite broj računa sa kojim možete učestvovati je neograničen.
Do 01.06.2021.

Paloma i KORT marketi nagrađuju!

U periodu od 01.04.-01.06. kupite toalet papir Paloma i još jedan, bilo koji, Paloma artikl, račun sa vašim podacima (ime, prezime i broj telefona) ubacite u naznačenu kutiju u KORT marketima i ostvarite mogućnost da osvojite jednu od vrijednih nagrada.
Nagradna igra traje do 01.06., a broj računa sa kojim možete učestvovati je NEOGRANIČEN!
I zato, iskoristite priliku i učestvujte, jer možda baš vi postanete srećni dobitnik jedne od sjaaajnih nagrada.
Izvlačenje dobitnika će biti održano 17.06. na lokaciji Hiper KORT Malta, Banja Luka.
Do 15.04.2021.

Henkel i KORT marketi vas nagrađuju!

Kupovinom nekog od navedenih proizvoda, po sjajnim cijenama, u bilo kojem KORT marketu, stičete pravo učešća u nagradnoj igri ``Henkel i KORT nagrađuju vjerne kupce``.
Potrebno je da račun sa podacima (ime, prezime, broj telefona) ubacite u označenu kutiju u nekom od KORT marketa i možda baš vi postanete vlasnik mašine za pranje veša ili jedne od super nagrada.
Broj računa sa kojim možete učestvovati je neograničen, što više računa ubacite,veća je mogućnost dobitka!
Srećno svima!
Do 05.03.2021.

NOVA NAGRADNA IGRA U SVIM KORT MARKETIMA!

Bliži nam se 8. mart , međunarodni Dan žena, i dan kada posebnim ženama u našim životima dajemo do znanja koliko nam zaista znače.
Ove godine smo za sve naše dame koje znaju da uživaju, a i one željne odmora pripremili sjaajnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti fantastične vikend aranžmane na jednoj od naših najljepših destinacija- planini Vlašić, ili neku od ostalih vrijednih nagrada: DM poklon bon; Sport Reality poklon bon ili jedan od bogatih CM poklon paketa.
Sve što je potrebno jeste da nakon odlične kupovine u jednom od KORT marketa, račun sa podacima ( ime i prezime, broj telefona) ubacite u označenu kutiju u KORT marketu.
U nagradnoj igri učestvuju svi računi napravljeni u periodu od 15.02.-05.03. a 08.03. na Dan žena u Hiper Kortu Šamac ćemo zajedno izvući srećne dobitnike.
Srećno svima, i zapamtite, što više računa ubacite, veća je mogućnost dobitka!
Do 08.02.2021.

NAGRAĐUJEMO i množimo ljubav u KORT marketima!

Istina je da se ljubav množi kada se dijeli, zato smo odlučili da dijeljenjem množimo ljubav!!!
U svim KORT marketima možete učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti jedan od sjajnih paketa za sebe i svoju voljenu osobu u KORT mjesecu ljubavi.
Posjetite najbliži KORT market, obavite kupovinu i na poleđini računa upišite svoje podatke, te račun ubacite u naznačenu kutiju.


Što više računa ubacite, veća je mogućnost da baš vi osvojite neku od super nagrada i obradujete svoju voljenu osobu za dan zaljubljenih.
Samo je jedna sreća u životu, voljeti i biti voljen!
Do 20.02.2020.

Harmony i KORT marketi Vas nagrađuju!

NOVA NAGRADNA IGRA u svim KORT marketima!

Kupite bilo koja 2 artikla iz bogate ponude ``Harmony``, po sjajnim cijenama, u bilo kojem KORT marketu, račun sa podacima (ime, prezime, broj telefona) ubacite u označenu kutiju u svim KORT marketima i možete očekivati da ćete baš vi postati ponosni i srećni vlasnik jedne od sjajnih nagrada koje smo pripremili za vas!

Broj računa sa kojim možete učestvovati je neograničen, tako da..

Kupujte što više artikala ``Harmony``, ubacujte račune u kutije i očekujte naš poziv 27.02.


Nagradna igra traje od 05.01.-20.02., a javno izvlačenje je 27.02. u Hiper KORTU Derventa!

Više računa, veća mogućnost dobitka!
Do 08.02.2020.

Koestlin i KORT marketi Vas nagrađuju!

NAGRADNA IGRA u svim KORT marketima

U svim KORT marketima potražite promo pakovanje keksova ``Paris original`` ili ``Čoko Princeza original``, popunite kupon koji se nalazi na samom proizvodu i ubacite u označenu kutiju u najbližem KORT marketu.

Ukoliko ste sladokusac i volite ove divne keksove, a uz malo sreće, u prilici ste da dobijete neku od nagrada: električni romobil, akcijsku kameru ili neki od 10 vrijednih poklon paketa.

Svoje kupone možete ubacivati do 08.02.2021., a izvlačenje srećnih dobitnika je 18.02.2021. u Hiper KORTu Derventa.
Od 01.12. do 27.12.2020.

Nagradna igra Super Kort Šekovići

Kupujte u Super KORTU Šekovići i osvojite vrijedne nagrade - Za svaku kupovinu preko 20 KM dobijate gratis ceker.
Vaš Super KORT Šekoviči!
Od 16.10. do 18.10.2020.

Rođendanska nagradna igra - Kostajnica

Rođendanski vikend traje od 16-18. oktobra, a za vas smo pripremili akciju sa super cijenama, promocije, degustacije, nagradnu igru, a u subotu u 15 časova pozivamo sve mališane i njihove roditelje na spektakularnu zabavu omiljenim dječijim likovima, PJ (pi džej) MASK i LOL lutkicama, kao i klovnom balondžijom.

17.10. od 17 časova dođite da se zasladimo sa velikom rođendanskom tortom!
Vidimo se za vikend, od 16.-18.oktobra., da proslavimo naš četvrti rođendan.

Vaš Super KORT Kostajnica!
Od 01.09. do 31.10.

Saponia i KORT marketi nagrađuju!

U periodu od 01.0. do 31.10.2020. kupite bilo koji praškasti ili tekući detrdžent Saponije i Ornel, na poleđini računa upišite osobne podatke (ime prezime, adresa i broj telefona), te ubacite račun u za to predviđenu kutiju. Izvlačenje je 19.11.2020.
nagradna-igra-1-kort-marketi-Od-27.04.-do-18.05.
Od 27.04. do 18.05.

Nagradna igra

Za kupljenih 5 ARTIKALA iz kataloga stičete pravo učešća u nagradnoj igri (račun ubacite u označenu kutiju u Kort marketima)

Vikend akcija

Kataloška akcija

Posebne akcije